2 april 2022 20:15 - 22:15

CANVAS

Voor alle fans van de Lama’s: messcherp, ad rem en vooral ongelofelijk grappig improvisatietheater.

NEEM JE VRIENDEN EENS MEE NAAR DE GASHOUDER: KOOP 2 KAARTEN VOOR DEZE VOORSTELLING EN KRIJG 2 KAARTEN GRATIS!

Beperkt Houdbaar staat voor het eerst in de Gashouder. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken en omdat de heren een zo groot mogelijk publiek verdienen, hebben wij een leuke aanbieding. Neem eens 2 gasten mee! Vrienden, buren, familie. Koop 2 kaarten en op vertoon van deze kaarten bij de kassa mag u 2 gasten gratis mee naar binnen nemen. Kom samen met uw gasten genieten. Wij garanderen een superleuke avond!  Al kaarten gekocht? Ook dan kunt u 2 gasten meenemen op vertoon van uw kaarten.

Ze waren in 2018 èn 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater! Hun publiek is laaiend enthousiast: ‘Ik heb nog nooit zó gelachen’, ‘Fenomenaal’ en ‘Waan-zin-nig knap’. Improvisatie duo Beperkt Houdbaar bouwde in korte tijd een ware cultstatus op en gaat nog een stapje verder dan De Lama’s die improvisatietheater populair hebben gemaakt.  

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van de TV programma’s Alpacas en Hufterproef) met een blanco CANVAS. Het publiek bepaalt hoe het canvas er uit gaat zien.

Stap in het fantastische universum van Beperkt Houdbaar. Met de spannendste personages en de scherpste grappen. Muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast. Alles kan. Dit wordt absoluut de meest verrassende voorstelling van het jaar!

www.wijzijnbeperkthoudbaar.nl

Deze voorstelling stond eerder gepland op za. 20 november 2021. Kaarten blijven gewoon geldig.

Kaartprijs is inclusief koffie / thee voor aanvang

Ticket Type Price Cart
BEPERKT HOUDBAAR - Canvas 17,50

In winkelmand