26 november 2022 20:15 - 22:15

OK

BEKROONDE HILARISCHE MIX VAN TYPETJES, CONFERENCES EN LIEDJES

Na haar ijzersterke, overal bejubelde debuutprogramma PATROON komt Daniëlle Schel met haar nieuwe voorstelling OK naar de Gashouder. Daniëlle won de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017 en is aangesloten bij het impresariaat van Claudia de Breij, die groot fan is. Ook de voorstelling OK is een topper, Daniëlle kreeg er unaniem de Stijgend Applaus Prijs 2020 voor. Dat belooft wat!

OK is een voorstelling over ‘a new way of being together alone’. Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje.

Daniëlle trakteert haar publiek op een dynamische mix van briljante sketches, hilarische typetjes, fantastische liedjes en rake conferences. Eén ding is zeker, Daniëlle gaat haar uiterste best doen om aan al je hooggespannen verwachtingen te voldoen. Het belooft een top avond te worden. Vol uiteenlopende karakters en onderwerpen. Onvoorspelbaar tot de laatste seconde….

‘Een ontroerende zoektocht naar contact in digitale tijden’ – Theaterkrant. 

www.danielleschel.nl

LET OP: deze voorstelling is van 13 november 2021 verplaatst naar 26 november 2022. Kaarten blijven gewoon geldig.

VRIENDENVOORDEEL: Vrienden van de Gashouder krijgen aan de kassa 2 kaarten p.p. GRATIS

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang