18 december 2022 14:00 - 15:00

KINDERKERSTLIEDJESCONCERT – DIRK’S LEUKSTE LIEDJES

ZING, DANS & KLAP MEE MET DE ALLERLEUKSTE LIEDJES!

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel. Dirk neemt je mee naar een echt winter wonderland met liedjes van zijn eigen KerstCD. Waan je samen met Dirk op de Noordpool, zet je kerstmuts op en zing, dans en klap maar lekker mee! 

Iedere voorstelling is weer anders, afhankelijk van het publiek. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een gezellige wintervoorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine publiek vanaf 2 jaar. Na afloop mag je met Dirk op de foto! De voorbereiding op Kerstmis was nog nooit zó leuk!

Kinderpopster Dirk Scheele is een gevestigde speler in de kindermuziek. Hij schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen vrolijke kinderliedjes. Dirk is ontzettend populair bij zijn jonge fans vanaf 2 jaar. Hij toert al jarenlang langs theaters en poppodia in Nederland en België, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 60.000 abonnees. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

www.dirkscheele.nl

Volwassenen € 11,00

Kinderen t/m 12 jaar € 9,00

Kaartprijs inclusief consumptie voor aanvang