24 oktober 2021 20:15 - 22:15

WEN D’R MAR AN!

De eeuwig toornige Tukker is weer snoeihard, hilarisch en recht-voor-zijn-raap.

Helligen Hendrik maakt zijn debuut in de Gashouder met WEN D’R MAR AN! De coronacrisis heeft er ook bij de bekendste mopperpot van oost-Nederland flink ingehakt. De nukkige cabaretier zag zijn ambitieuze plannen voor een pompeuze circusshow met een vijfkoppige band, twintig danseressen en spectaculaire special effects in duigen vallen. Door alle regels en restricties rondom de slopende pandemie werd het noodgedwongen een crisis-show.

Daarin geeft de nurkse Tukker zijn ongezouten visie op die vermaledijde corona-tijd. Van toiletpapier hamsteren tot de 1,5 meter samenleving. Van lockdowns tot balkonzangers en besmettingshaarden. Hendrik analyseert, recenseert en fileert. Genadeloos. Zonder kapje voor de mond. Bezoekers met een tere ziel zijn gewaarschuwd! Als Hendrik begint te hakken, regent het spaanders… en gierende lachsalvo’s!

DIT IS EEN DOORGESCHOVEN VOORSTELLING. GEKOCHTE KAARTEN BLIJVEN GEWOON GELDIG.

LET OP: KAARTEN VOOR 15 OKTOBER 21.30 UUR ZIJN GELDIG VOOR DEZE VOORSTELLING.

LET OP: wij volgen de landelijk verplichte regelgeving en werken met een corona check bij de entree. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘corona’ op deze website.

www.helligenhendrik.nl

Kaartprijs is inclusief koffie / thee voor aanvang

 

Ticket Type Price Cart
HELLIGEN HENDRIK 24 okt. 18,50

Meer informatie