28 april 2023 20:15 - 21:45

BAR & BOOS try out

De eeuwig toornige Tukker is weer snoeihard, hilarisch en recht-voor-zijn-raap!

Wat doe je als je stamkroeg dreigt te sluiten, omdat de hoogbejaarde café-eigenaar ermee stopt? Dan ga je zelf achter de bar staan! Tenminste, als je Helligen Hendrik heet.

In de voorstelling ‘Bar en Boos’ is Hendrik van der Pette kroegbaas tegen wil en dank. Tja, dat maakt zijn humeur er niet beter op. Maar goed, dat was toch al nooit al te best.

Vanachter de toog komt de nurkse Tukker weer met tal van hilarische bespiegelingen en maatschappelijke tirades. Als vanouds laat hij kleine ergernissen escaleren tot bombastische donderpreken. Zo ergert Hendrik zich bijvoorbeeld groen & geel aan de roddelcultuur in zijn dorp en aan het chronische gebrek aan dorpsgekken in het straatbeeld. 

En natuurlijk zijn er nog veel meer kwesties waar de Twentse grompot zich druk over maakt. Kortom: ook in deze voorstelling kan het publiek zich weer opmaken voor een ouderwets avondje ‘helligheid’. 

www.helligenhendrik.nl

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst? Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.
Ticket Type Price Cart