25 september 2021 20:15 - 22:15

OUDEJAARSCONFERENCE 2021 – IN VERTWIJFELING VERBLIJVEN try out

Javier blikt terug op een onwerkelijk jaar.

Het wordt al een beetje een traditie. Javier Guzman stond al 2x eerder in een uitverkochte Gashouder. Dit keer komt hij met een splinternieuwe Oudejaarsconference opnieuw naar Dedemsvaart.

Want wat wàs 2021 een vreemd en onwerkelijk jaar. Dat vraagt erom besproken te worden.

En dus neemt Javier zijn publiek mee in een wervelende, verfrissende terugblik op 2021. Hij is scherp van tong, kritisch maar nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan wat misverstanden. Hij neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Laat zijn licht schijnen over het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, Javier duikt er in. Met humor. Veel humor. Na al het negatieve wordt dit een positieve avond lang onbelemmerd lachen.

www.javierguzman.nl

LET OP: wij volgen de landelijk verplichte regelgeving en werken met een corona check bij de entree. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘corona’ op deze website.

VOORAF EEN HAPJE ETEN? Kom naar het door Dedemsvaart Natuurlijk georganiseerde Foodtruckfestival ‘Hapjes Dag’ op het Kalkoventerrein en maak een heerlijke wereldreis. Van Duitse Bratwurst tot een Poke bowl uit Hawaï, van de Hongaarse tot Surinaamse keuken, van Hollandse Crêpes tot Italiaans schepijs of een mini high tea. Kijk voor tickets en info op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en kom genieten!

Kaartprijs inclusief koffie / thee voor aanvang

Ticket Type Price Cart
JAVIER GUZMAN - Oudejaarsconference 2021 try out 20,00

In winkelmand