2 oktober 2020 21:30 - 22:45
RASPOPULIST– OUDEJAARSCONFERENCE 2020  try out
Guzman werpt zijn buitengewoon scherpe blik op een buitengewoon jaar

UITVERKOCHT!!

 

De Gashouder bestaat 10 jaar!

Reden voor een knallend feestelijke opening van ons theaterseizoen met cabaretier, stand-up comedian en acteur Javier Guzman.

Javier is geboren op Gran Canaria en op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. Tijdens zijn studie aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam won hij in zijn derde studiejaar (2002) zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek.

Ondertussen is Javier niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene en heeft hij maar liefst zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan.

Eigenlijk zou Javier in 2020 geen oudejaarsconference maken. Maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat hij geen andere keuze heeft. Zijn Oudejaarsconference 2020 wordt vanwege het nu al memorabele jaar zeker bijzonder. En anders.

Dat belooft dus wat! Kom genieten!

VANWEGE DE 1,5 M. MAATREGEL WORDT DEZE VOORSTELLING 2 x GESPEELD OM 19.30 EN OM 21.30 UUR. HET AANTAL KAARTEN IS BEPERKT. 

UITVERKOCHT!!

www.javierguzman.nl

Foto: Anke van der Meer