13 januari 2023 20:15 - 22:15

HOE VIND JE HET ZELF GAAN? try-out

PSYCHIATRISCH CABARET VOL ZELFSPOT EN ZWARTE HUMOR

Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn eindelijk toe aan hele andere problemen. Zoals, hoe zoek je verbinding met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je gemok, overgewicht, besluiteloosheid en gedeukt zelfvertrouwen? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? Hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Durf je je psycholoog tegen te spreken, je mindfullnesstrainer met rozijntjes te bekogelen en tips van bezorgde leidinggevenden te negeren? Of doe je gewoon wat de wereld van ons lijkt te verwachten?

Eén ding móet: humor! Het liefst een beetje zwarte. Nog altijd het beste medicijn. Samen met mooie liedjes. (En antidepressiva, pammetjes en wijn…!)

Geestige conferences afgewisseld met liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor zorgen voor een heerlijke 100% anti-depressieve avond.

Het publiek over Van Kooten:
“Vreselijk gelachen… dit is beter dan therapie!”
“Heel veel herkenbaarheid en veel gelachen”
“Het is goed dat er op deze wijze mogelijk meer begrip ontstaat voor mensen met een overactief hoofd”
“Ik heb echt luid gelachen wat ik zeer zelden doe, ik ben meer een glimlacher”
“Vooral hoe ze de vergelijking maakte met fysieke kwalen, echt hilarisch”

Dagblad van het Noorden:
“Van Kooten etaleert geen glamour, evenmin pretenties. Ze verspreidt de kracht, de flair, de intonatie en de ambitie van een theaterpersoonlijkheid met doordacht relativeringsvermogen.”

www.marjolijnvankooten.nl

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang

Scènefoto’s gemaakt door Nisran