14 april 2023 20:15 - 21:45

FCKD!

MET STERREN OVERLADEN KLIMAATCOMEDY VOL ECOTAINMENT

Cabaretduo OLDENHERMANNS, bestaande uit Lize van Olden en Anna Hermanns, duikt in de eerste Nederlandse ‘klimaatcomedy’. Om je groene vingers bij af te likken, want FCKD! is met sterren overladen door pers en publiek.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaan de dames de strijd aan met global warming. Vanuit ‘Utrecht aan Zee’ 2040 overdenken ze hun zonden. Ze waren toch lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen. Zijn we FCKD!? Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?!

Er wordt met lichte paniek gelachen (en gehuild) over wat er ons allemaal te wachten staat. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…! #Typetjes | #Hilarisch | #Pijnlijkherkenbaar

OLDENHERMANNS – bekend van KEKmamaTV –  bestaat uit twee ‘fantastische actrices’ (Het Parool). Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op. Ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen…!

De pers over OLDENHERMANNS:

AD ****
ZE HANTEREN EEN DUIZELINGWEKKEND HOOG TEMPO EN DE BRUGGETJES TUSSEN DE SCENES ZIJN MEESTERLIJK

Volkskrant ****
… VERRASSEND EN VERMAKELIJK

NRC ***
DUO OLDENHERMANNS BLINKT UIT IN SIMPEL GERUZIE

www.oldenhermanns.com

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang

Ticket Type Price Cart
OLDENHERMANNS 17,50

In winkelmand