14 april 2023 20:15 - 21:45

FCKD!

MET STERREN OVERLADEN KLIMAATCOMEDY VOL ECOTAINMENT

Cabaretduo OLDENHERMANNS, bestaande uit Lize van Olden en Anna Hermanns, duikt in de eerste Nederlandse ‘klimaatcomedy’. Om je groene vingers bij af te likken, want FCKD! is overal door publiek en pers overladen met enthousiaste en lovende reacties en sterren.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaan de dames de strijd aan met global warming. Vanuit ‘Utrecht aan Zee’ 2040 overdenken ze hun zonden. Ze waren toch lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen. Zijn we FCKD!? Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?!

Het wordt met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat er ons te wachten staat. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…! #Typetjes | #Hilarisch | #Pijnlijkherkenbaar

OLDENHERMANNS – bekend van KEKmamaTV –  bestaat uit twee ‘fantastische actrices’ (Het Parool). Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op. Ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen…!

LET OP: deze voorstelling is helaas gecancelled vanwege te groot decor en daarmee samenhangende technische problemen.

www.oldenhermanns.com

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang