4 november 2023 21:00 - 23:00

AUTUMN TOUR 2023

2023 is duidelijk het jaar voor de uit Groningen afkomstige band Orange Skyline aan het worden. ESNS, Pinkpop, Edison nominatie en heel veel shows. Maar eerste even terug in de tijd.

Orange Skyline wordt geformeerd tijdens een autoritje na het laatste concert van Oasis. De vier piepjonge gasten weten wat ze willen. Kwestie van living the dream in plaats van dreaming your life.

Nu ruim 10 jaar later zijn ze een  household name in de Nederlandse muziekscene. Onlangs brachten ze hun tweede album ‘Orange Skyline’ uit. JB Meijers tekende voor de productie. En wat een album is het geworden! 

De track A Fire was in februari 2022 het anthem  van de laatste Olympische Winterspelen. Een ware meezinger die de strijdlust van de band en de sporters benadrukte. De song werd TopSong op NPO Radio 2, net als de eerste single van het album Shine On dat ook al was.

Het album is inmiddels bekroond met een Edison nominatie in de catergorie Rock en levert de band naast vele boekingen op festivals ook een gedroomde spot op Pinkpop 2023 op.

Dit najaar komt de band terug in de clubs. De tour telt een elftal shows en bij die gigs weet het publiek altijd dat er iets gaat gebeuren. De band wil de fans iets meegeven waar ze weken op kunnen teren. Een optreden moet een feestje worden. Je moet het overal kunnen, vinden ze. Ze zijn geen mooi-weer bandje. Orange Skyline wil gewoon samen iets spannends beleven. Elke avond weer opnieuw. Ook in de Gashouder. Beleef het mee!

Niels van der Wielen – gitaar en zang
Stefan van der Wielen – gitaar en zang
Simon Christiaanse – basgitaar
Mart Atema – drums

www.orange-skyline.com

Zaal open 20.00 uur

Ticket Type Price Cart
ORANGE SKYLINE 18,50

In winkelmand