11 juni 2022 21:00 - 23:15

FOLKBLUES

‘Thuis hing Jezus in de woonkamer, de maagd Maria in de gang en de twaalf discipelen in de slaapkamer. O ja, en mijn muzikale opvoeding ging niet verder dan The Monkees.’ Konrad Wert, voorman van de Amerikaanse band Possessed by Paul James, groeide op in een streng christelijk gezin, maar gooide die boeien vastberaden van zich af, toen hij eenmaal punkrock had ontdekt. ‘Ik ging helemaal voor The Stooges en Patti Smith,’ zegt hij. ‘Zij zongen over een vrijheid die ik niet kende. Geweldig!’ In de rootsrock van zijn band Possessed by Paul James vind je die vrijheidsdrang in alle geledingen terug.
Met zijn album Feed The Family sleepte de Texaan in 2011 een Americana Award-nominatie in de wacht. Drie jaar later kreeg de opvolger – There Will Be Nights When I’m Lonely – een vijfsterrenrecensie in Billboard Chart, hét muziekmagazine van Amerika. Eind januari van dit jaar verscheen As We Go Wandering, een verzameling Americana-songs van ongekend kaliber.

Possessed by Paul James doet een album-tour, geeft drie concerten in Nederland, en jawel: eentje daarvan vindt op plaats in de Dedemsvaartse Gashouder. Mag je niet missen!

www.ppjrecords.com

Sta concert. Zaal open vanaf 20.00 uur.

Ticket Type Price Cart
Possessed by Paul James USA 15,00

In winkelmand