11 februari 2023 20:15 - 22:15

HET LIEFDESCOLLEGE

SPECIAAL VOOR VALENTIJNSDAG: EEN AVOND LANG LACHEN OM…. DE LIEFDE!

We vieren DE LIEFDE en gaan terug naar de schoolbanken. Voor een avond vol lach- en leerstuipen. Ras comédienne Renate Reijnders bezorgt je gegarandeerd een heerlijk humorrijke en liefdevolle avond. Haar LIEFDESCOLLEGE werd al met 4 sterren bekroond en de pers noemt Renate de Nederlandse Ruby Wax.

Dit LIEFDESCOLLEGE is cabaret & show & college ineen en zit bomvol hilarische facts en bruikbare do’s en don’ts bij alle soorten liefdesperikelen. Zo krijg je flirttips maar ook allerlei tips om een relatie leuk te houden, een date aan de haak te slaan of oude liefdes nieuw leven in te blazen. Renate leidt je als een ware cupido langs alle valkuilen en door het liefdesdoolhof. Ook een liefdesquiz ontbreekt niet! Maar let op: het is niet interactief, dus je kunt gewoon lachen vanuit je theaterstoel. Je hoeft niets te doen.

En na een avond lang lachen ben je niet alleen heel veel wijzer geworden, maar ben je gegarandeerd een topcoureur in het relatieverkeer!

Dus kom samen met je lief, vriend of vriendin, iemand waar je liefdesoog op is gevallen of gezellig met iemand waar je van houdt naar HET LIEFDESCOLLEGE! Valentijnsdag gaat na dit alles gegarandeerd geweldig worden! 

www.renatereijnders.nl

LET OP: Deze voorstelling gaat wegens omstandigheden helaas niet door.
Ticket Type Price Cart
RENATE REIJNDERS 17,50

Meer informatie