15 oktober 2022 21:00 - 23:00
EIGENZINNIGE MIX VAN BLUES, ROCK, PUNK, COUNTRY EN HILLBILLY

Een oude Gibson, rijke verhalen, een doorrookte stem en de energie en bezieling van een punkrocker. De Texaanse blueslegende Scott H. Biram noemt zichzelf ‘The Dirty One Man Band’. Met een authentieke, eigenzinnige mix van blues, hillbilly en country is hij de beste in zijn soort.

Koester je metal als Motörhead’s Lemmy? Stamp en stuw je als John Lee Hooker? Vertel je fluisterend over duisternis en moord, intussen je liefde uitend voor de puurheid van romantiek? Dan heet je Scott H. Biram.
De Texaan is een onstuitbare one-manband, met wereldwijd een snel groeiende schare bewonderaars. Biram ondersteunt zijn zang, gejodel, gegrom en gebrom met schijnbaar achteloze riffs en licks en ritmisch gebonk van zijn linkervoet. En raakt je recht in je hart.
Biram’s eigenzinnige mix van down & dirty blues, rock, punk, country en hillbilly is misschien geen hapklare brok, maar wurmt zich uiteindelijk onweerstaanbaar naar binnen.

Biram groeide op met de blues en speelde enige tijd in een punkband, voor hij in 2005 als eenmansband van start ging. In de Verenigde Staten trad hij op bij mateloos populaire televisieprogramma’s als NBC’s ‘The Tonight Show’ with Jay Leno en hij stond op legendarische podia als the Lincoln Center for the Performing Arts in New York City, CBGB in New York City, Hollywood Palladium in Los Angeles, en The Fillmore in San Francisco, California. Nummers van Biram waren tevens te horen in tal van Amerikaanse tv-programma’s en films. En nu komt deze blueslegende naar de Gashouder. Mag je echt niet missen!

www.scotthbiram.com

Zitconcert. Zaal open vanaf 20.00 uur.

Ticket Type Price Cart
SCOTT H. BIRAM 15,00

In winkelmand