22 oktober 2023 14:30 - 16:00

NEW COLOR PROJECT 

Tom Waits

De band New Color Project geeft een eigen inkleuring aan de muziek van diverse artiesten. Op het programma staan nummers van de Amerikaanse singer-songwriter Tom Waits.

De muziek van Tom Waits is puur, met prachtige teksten vol liefde, drama en humor over mensen aan de zelfkant van de maatschappij. De eigen interpretatie van de Tom Waits nummers heeft geresulteerd in een grote variëteit aan muziekstijlen en instrumentaties.
Laat je verrassen en meeslepen door het enthousiasme van de bandleden en de muziek van Tom Waits.

De band heet New Color Project en heeft zijn naam te danken aan het feit dat zij een eigen inkleuring geven aan de muziek van een bepaalde artiest. De enthousiaste band bestaat uit 5 muzikanten: Eva Velzen (zang), Pieter de Blouw (sax), Hans Rotteveel (gitaar), Ep Wesseling (toetsen) en Marco Kerssies (bas).

New Color Project verheugt zich er op dit mooie programma met de prachtige muziek van Tom Waits in de Gashouder ten gehore te brengen! Het belooft een feestje te worden!

KAARTEN

Kaarten à € 10,- p. st. kunnen besteld worden door de QR-Code te scannen of het juiste bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL74 RABO 0345 7653 11 t.n.v. Stichting New Color Project.
Gelieve bij betalingskenmerk uw email-adres in te vullen.
Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen voor het concert.

www.newcolorproject.nl