De werkgroep exposities organiseert gedurende het jaar diverse exposities in de foyers van de Gashouder. Daarbij wordt werk tentoongesteld van zowel amateur als professionele kunstenaars.

Bezoekers van voorstellingen in de Gashouder kunnen gratis een kijkje nemen. Wilt u los van een theater of poppodium bezoek de expositie bekijken dan kan dat tijdens de openingstijden van Streek Museum De Kalkovens op woensdag-, donderdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Expositiebezoek is gratis.                                                       

Bezoekadres: Gashouder, Kalkoventerrein via witte ophaalbrug, Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

Wilt u exposeren in de Gashouder? Neem dan contact op met de werkgroep exposities via het contactformulier op deze website.

EXPOSITIE BEIKA ART – juli t/m september 2022

Een mix van technieken en onderwerpen, dat is wat beeldend kunstenaar en grafisch vormgever Beika de komende maanden laat zien in de GASHOUDER.


De portretserie HOLLANDSE MEESTERS, abstract werk op doek met veel lagen, kunstprints gemaakt op de iPad: Beika experimenteert en zoekt steeds naar nieuwe manieren om haar fascinaties vast te leggen. De aanleiding voor een werk kan een songtekst, beelden uit de media of de natuur zijn.

De laatste tijd ontwikkelt Beika (Emmen, 1969) ook lezingen over “Kunst in ons dagelijks leven” en deelt ze kennis over techniek en materiaal op haar YouTube kanaal Beika ART.

Voor meer informatie: www.beika.nl

Expositieperiode:         van juli t/m september 2022

Openingstijden:           de expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van het kalkovenmuseum op dinsdag-, woensdag-, donderdag-, zaterdag en
zondagmiddag van14.00 tot 17.00 uur.
Verder op afspraak. Daarvoor s.v.p. contact opnemen met de exposant.

Bezoekadres            Gashouder, Kalkovencomplex,  Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart