De werkgroep exposities organiseert gedurende het jaar diverse exposities in de foyers van de Gashouder. Daarbij wordt werk tentoongesteld van zowel amateur als professionele kunstenaars.

Bezoekers van voorstellingen in de Gashouder kunnen gratis een kijkje nemen. Wilt u los van een theater of poppodium bezoek de expositie bekijken dan kan dat tijdens de openingstijden van Streek Museum De Kalkovens op woensdag-, donderdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Expositiebezoek is gratis.                                                       

Bezoekadres: Gashouder, Kalkoventerrein via witte ophaalbrug, Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

Wilt u exposeren in de Gashouder? Neem dan contact op met de werkgroep exposities via het contactformulier op deze website.

FOTO EXPOSITIE GEKE PIEK – oktober tot eind december 2022

Géke Piek kreeg haar eerste fototoestel toen ze 12 werd. Ze heeft altijd gefotografeerd en zoals ze zelf zegt: ”Ik werd nooit gehinderd door enige kennis”

Na ruim 30 jaar in het onderwijs werkzaam geweest te zijn, heeft ze haar foto-opleiding gedaan aan de School voor Fotografie in Utrecht. Momenteel volgt ze een opleiding bij het Centrum voor fotografie in Zwolle.

De getoonde foto’s hebben als gemeenschappelijk thema: water

Het Haersterveer bij Zwolle

Voetveer over de Vecht bij Loozen

Strandpaal 1 bij Den Helder

Texel

Trolleys op het Noordzeestrand

Nijkerkersluis

Veerboot Zeewolde-Spakenburg

Ommerkanaal bij de Kalkovens

Olifantendouche Wildlands

Expositieperiode:         van oktober tot eind december 2022

Openingstijden:           de expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van het kalkovenmuseum op dinsdag-, woensdag-, donderdag-, zaterdag en
zondagmiddag van14.00 tot 17.00 uur.
Vanaf 1 november alleen op afspraak. Daarvoor s.v.p. contact opnemen met de exposant via het contactformulier op deze website.

Bezoekadres            Gashouder, Kalkovencomplex,  Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart