De werkgroep exposities organiseert gedurende het jaar diverse exposities in de foyers van de Gashouder. Daarbij wordt werk tentoongesteld van zowel amateur als professionele kunstenaars.

Bezoekers van voorstellingen in de Gashouder kunnen gratis een kijkje nemen. Wilt u los van een theater of poppodium bezoek de expositie bekijken dan kan dat tijdens de openingstijden van Streek Museum De Kalkovens op woensdag-, donderdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Expositiebezoek is gratis.                                                       

Bezoekadres: Gashouder, Kalkoventerrein via witte ophaalbrug, Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

Wilt u exposeren in de Gashouder? Neem dan contact op met de werkgroep exposities via het contactformulier op deze website.

EXPOSITIE ERIK NEIMEIJER – januari tot maart 2023

Erik Neimeijer is een in Nederland gevestigde kunstenaar (Hellendoorn) wiens schilderijen te zien zijn geweest in solotentoonstellingen in binnen- en buitenland, maar ook in de Verenigde Staten en Griekenland. Hij beschrijft zijn levendige figuratieve werken als doordrongen van een “Caribische vibe”. Neimeijer beeldt vaak gokmannen, vliegtuigen, stieren, muzikanten, auto’s, geliefden en tropische taferelen af. Hij maakt gebruik van acrylverf op canvas. Naast kunstenaar is Erik Neimeijer muzikant. Hij is bekend als gitarist van Bökkers, maar gaat sinds kort zijn eigen weg.

Expositieperiode:         van januari tot maart 2023

Openingstijden:           de expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van het kalkovenmuseum op dinsdag-, woensdag-, donderdag-, zaterdag en
zondagmiddag van14.00 tot 17.00 uur.
Vanaf 1 november alleen op afspraak. Daarvoor s.v.p. contact opnemen met de exposant via het contactformulier op deze website.

Bezoekadres            Gashouder, Kalkovencomplex,  Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart