29 september 2024 15:00 - 16:30

HET LEVEN: EEN HANDLEIDING

Heerlijke feel good voorstelling vol verhalen & muziek.

Nynke de Jong en Esther Groenenberg gidsen ons langs de hoogste bergen en diepste ravijnen van het leven. Niet dat zij nou de wijsheid in pacht hebben – verre van. Maar opgeteld hebben ze wel al bijna 80 jaar levenswijsheid én ze hebben al die jaren goed naar hun moeders geluisterd. Deze vrouwen weten dus wel iets. 

Hun allereerste voorstelling samen zit boordevol verhalen en gesprekken, met natuurlijk heel veel muziek. Over keuzes maken, weggaan of blijven, risico nemen en jezelf zijn. Maar ook met tips over planten, sportscholen, koken, inparkeren, jumpsuits, opvoeden en al het andere dat in ons leven voorbijkomt. 

Nynke en Esther proberen het leven uit te vogelen en te bepalen wat nou écht belangrijk is. Hoe willen we later terugkijken op ons leven? Hun beste levenslessen en Esthers mooiste liedjes wijzen ze je de weg en bezorgen je een heerlijke feel good middag.

Nynke de Jong (1985) is schrijver, journaliste, podcastmaker en regelmatig te gast op radio en TV. Je kent haar wellicht van De Slimste Mens of als tafeldame bij De Wereld Draait Door en Khalid & Sophie. Óf van haar columns in het AD of haar podcasts Alle Geschiedenis Ooit en Ik Ken Iemand Die. Nynke publiceerde vier boeken: twee over sport en twee over opvoeden.

Esther Groenenberg (1984) is zangeres, pianiste en liedjesschrijver. Haar carrière begon stormachtig met de YouTube-hit Oh meisje – een vrolijke aanklacht tegen het schoonheidsideaal. Ze tourt met haar eigen theatervoorstellingen en bracht vier albums, waaronder Rennen Voor De Boot (2022) met eigen en samen met Bertolf en Daniël Lohues geschreven Nederlandse popliedjes. Esther is ook toetseniste/zangeres bij vrouwenband The Bluebettes.

nynkedejong.com / esthergroenenberg.nl

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang

Ticket Type Price Cart
NYNKE DE JONG & ESTHER GROENENBERG 17,50

In winkelmand