16 november 2024 20:15 - 21:45

VERZINGEVING try out

Komisch, origineel en uniek cabaret.

In het drukbevolkte Nederlandse kleinkunstwereldje eisen Spruijt & Opperman nadrukkelijk een eigen plaats op. Dit jonge muzikale cabaret duo, dat in de lijn van Yentl en de Boer ligt, maakt indruk met hun evenwichtige mix tussen humor, ernst en oppervlakkigheid. Dat leverde al talloze juichende 5 sterren recensies op.

Tegenwoordig moet alles ergens goed voor zijn. Iets is geen slordige fout, maar een kapitaal leermoment. Iets is niet afwijkend of raar, maar uniek. Geven moet altijd zin hebben en alles moet een reden hebben. En als die reden er niet is, dan verzinnen we hem wel. Waarom mag niks meer mislukken? Waarom mag je niet meer ergens géén zin in hebben? 

VERZINGEVING, het derde muzikale cabaretprogramma van Spruijt & Opperman, is een hilarische voorstelling met aantrekkelijke liedjes, perfect tweestemmig gezongen, eigenzinnige acts, een lach, een grap, muziek en een overdosis zin.

De pers over Spruijt & Opperman:

Theaterparadijs ★★★★★ Spruijt & Opperman zijn meesterlijk in de kunst van het choqueren, laten verbazen, amuseren en emotioneel raken.

I love theater ★★★★★ Ludieke sketches en prachtig gezongen nummers.

Zwarte Kat De dames zijn muzikaal, niet op hun mondje gevallen en lekker op elkaar ingespeeld.

spruijtenopperman.nl

Speciale ‘Maak-Kennis-Met-Nieuw-Talent’ kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang

Ticket Type Price Cart
SPRUIJT & OPPERMAN 17,50

In winkelmand