20 juli 2024 21:00 - 23:00

35 YEAR BLEACH TOUR

Bereid je voor op de beste Nirvana tribute band ter wereld!

The American Nirvana Tribute ‘Nervana’ staat bekend als de meest authentieke reproductie van het originele trio dat ooit op het podium is verschenen. Geboren uit de as van het wereldberoemde ‘The Australian Nirvana’, hebben ze lovende recensies ontvangen van zowel fans als critici. Het trio blaast het dak van festivals en locaties in Europa en de VS en is opnieuw de wereld binnengevallen met grunge-koorts.

Nervana toerde al meer dan tien jaar in tal van landen als de bekendste Amerikaanse Nirvana Tribute Band en speelde op gevestigde podia en festivals en was te zien in talloze persartikelen en YouTube-video’s. De band heeft een reputatie opgebouwd die nooit heeft gewankeld.

De bandleden van Nervana zetten een bijzonder sterke copy van het orgineel neer. Gitarist en zanger Joseph Maher lijkt een linkshandige kloon van Kurt Cobain in stem, uiterlijk en energie. Doorgewinterde drummer Steve Kilroy speelt even strak als Dave Grohl en Dave Eve heeft dezelfde vingervlugheid als bassist Kirst Novoselic.

Deze show staat in teken van Bleach album, wat in 2024 35 jaar bestaat. Maak je dus klaar voor een avond gevuld met de klassiekers die je kent en nooit zult vergeten. Een avond waarbij je weer even terug bent in de 90’s, in de gouden eeuw van rock, garage en grunge; met Nirvana als heerser van het genre.

https://www.facebook.com/nervanatribute

STA concert. Zaal open 20.00 uur

LET OP! : Locatie gewijzigd naar GASHOUDER PODIUM

Ticket Type Price Cart
THE AMERICAN NIRVANA TRIBUTE: NERVANA (USA) 19,50

In winkelmand