4 november 2023 20:30 - 23:00

THE ELECTRIC SUGAR brengt een mix van rauwe blues met harde invloeden van garage- en psychedelische rock-’n-rol uit de jaren 60/70. De mannen laten sinds 2019 een groove van harde gitaarlicks, stuwende orgel- en pianopartijen en een beukend bas- en drumgeluid horen.

The Electric Sugar bracht in april van dit jaar hun debuut-EP uit. ‘Lead You Out’ ontving lovende woorden van onder andere Blues Magazine: ‘Het pianowerk in de openingstrack verraadt invloeden van Cuby and the Blizzards. Terwijl ‘Ain’t Going Our Way’ overduidelijk aan The Doors doet denken. Een aangename toevoeging aan het Nederlandse blues landschap.’

Bezetting:
Thomas Jut: gitaar/zang
Camiel Drent: basgitaar
Warner Kijk in de Vegte: drums/zang
Stefan Jansen: toetsen/mondharmonica

www.facebook.com/theelectricsugar/

MONEY & THE MAN
Open je oren voor Henk Wesselink en Ymte Koekkoek, het dynamische duo achter de betoverende sound van Money & The Man. Als de charismatische zanger-gitarist en virtuoze drummer uit Zwolle, creëren ze een unieke mix van garageblues en intense indie-rock&roll. Sinds hun oprichting in 2013 hebben ze de harten van fans veroverd met hun rauwe energie en onvergetelijke optredens.

Met een nieuw album gepland voor februari 2024 en de eerste singles al vanaf september 2023, blijft Money & The Man klaar om de muziekwereld te veroveren met hun onstuitbare passie voor muziek.

www.moneyandtheman.com

STA concert. Zaal open 19.30 uur.