18 november 2023 20:15 - 21:45

DISCLAIMER

Baanbrekend nieuw talent is nu al een hit!

Het nieuwe duo Blauwe Vinkjes geldt als dé grote belofte in de cabaretwereld! In 2021 won Blauwe Vinkjes de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival èn was finalist van Cameretten.

In DISCLAIMER verbazen Manon Blaauw en Kevin van den Berg hun publiek met onnavolgbare sketches in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca.

Ze zijn gewaagd, kritisch en gedurfd en deinzen niet terug voor politiek engagement. Schijnbaar moeiteloos spelen ze de meest uiteenlopende typetjes en karakters, die en passant de maatschappij aan de tand voelen. Zoals de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta en de verwaande weddingplanners Saskia en Rufus.

In hun satirische acts, doorspekt met persiflages en imitaties, vragen de Baluwe Vinkjes zich af welke disclaimers er anno nu geplaatst ‘moeten’ worden. Wat kan nog wel en wat niet? Hoe veranderen dingen als je er met een andere bril naar kijkt? Als we kijken met de ogen van de toekomst hoe zien onze huidige omgangsnormen er dan uit?

Een show vol actualiteiten en absurditeiten. Het wordt héél hard lachen! Maak kennis met dit upcoming en nu al megapopulaire duo. Màg je gewoon niet missen!

De pers over Blauwe Vinkjes:

Theaterblad Scènes ‘Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen.’

Juryrapport Cameretten ‘Als enige act binnen het festival mikt dit duo vol op (politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd.’

Commentaar bezoeker: Ik heb ze gezien in Bellevue in Amsterdam: echt geweldig!! Wat een humor en talent. Erg goed. Ik ga er natuurlijk weer heen!!

Lees hier Rechtenvrij interview Blauwe Vinkjes

www.blauwevinkjes.nl

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang