1 oktober 2023 15:00 - 15:45
Try out vol grappige avonturen en vrolijke meezingers. 

Sjakie en Jopie zijn twee ondeugende kleuters. Samen beleven ze heel veel grappige en herkenbare avonturen. Ze zijn elkaars beste vriendjes en wonen in dezelfde straat. Jopie op nummer 1 en Sjakie op nummer 9.

Sjakie heeft altijd minstens één pleister op zijn lichaam. Hij is wat onhandig, maar als er muziek klinkt, dan danst hij. Jopie herken je meteen. Als ze rent, is ze net een paardje. Ren, galop, ren, galop!

Met veel fantasie verkennen de twee vriendjes hun wereld en ontmoeten de bewoners van de kleurrijke straat waarin ze wonen.

Deze door Theater Jaski gespeelde superleuke familievoorstelling, naar het kinderboek van K. Jaski, is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. En zit vol met nieuwe vrolijke liedjes van JW Roy en Jan Groenteman, winnaar van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2022.

Ga mee op avontuur met Sjakie en Jopie en dans, klap en zing maar lekker mee!

KINDERFEESTJE Vier je kinderfeestje bij de voorstelling van Sjakie en Jopie! De jarige krijgt als kadootje een gratis kaartje en een versierde stoel. Wij zorgen voor limonade en wat lekkers. MELD JE AAN via het contactformulier op deze website en geef het aantal personen door, de naam van de jarige en eventuele speciale wensen. Dan maken wij er een feestje van!

 

Kinderboekenweek voorstelling (thema ‘Bij mij thuis’) i.s.m. de bibliotheek Dedemsvaart

www.theaterjaski.com

Kaartprijs inclusief consumptie voor aanvang