14 oktober 2023 20:15 - 21:45

ZELF WETEN

De beste Nederlandstalige podcast over feminisme gaat de theaters in!

‘Feministen haten manen.’ ‘Bij seks draait alles om de man.’ ‘Word je nageroepen? Dan is het je eigen schuld.’ Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van DAMN, HONEY de podcast zijn helemaal klaar met dergelijke opvattingen. In deze hilarische theatershow bespreken ze de shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen, om vervolgens met deze misstanden de vloer aan te vegen.

Aan de hand van eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd veel dingen zijn die we met z’n allen doodnormaal vinden. Geen thema wordt geschuwd, geen lastig onderwerp blijft onbesproken. Met een carrousel van slecht geacteerde sketches, boordevol zelfspot en humor, breken de licht sarcastische dames dwars door alle taboes heen. 

Dit is géén podcast opname, maar een full blown theater beleving. Zorg dat je erbij bent, dus. Of niet. Helemaal ZELF WETEN.

De pers over DAMN, HONEY:

Parool ‘geestig en intiem feministisch cabaret’. ‘ze hebben […] bakken charisma, attitude en zelfvertrouwen’

Theaterkrant ‘hilarische theatershow’. ‘Menige vrouw zal zich – zowel tot hilariteit als tot haar frustratie – kunnen herkennen in al wat de revue passeert.’

Volkskrant ‘een aanstekelijke bonte avond als een kleurrijke grabbelton’ ‘innemende podiumpersoonlijkheden’

www.damnhoney.nl

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang