9 maart 2024 20:15 - 21:45

STORMBREIN

Op zijn podcast Elektra interviewde hij al meer dan 200 cabaretiers!

Wouter Monden hoeven we aan cabaretliefhebbers niet voor te stellen. Hij is namelijk de sympathieke host van de populaire Elektra Podcast (maandelijks ruim 75.000 luisteraars) en interviewde al meer dan 200 cabaretiers . Zoals Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Paul van Vliet, Philippe Geubels, Najib Amhali en Guido Weijers. De podcast werd in 2020 en 2022 genomineerd als beste podcast van het jaar.  

Wouter Monden is comedian, podcastmaker en publieksopwarmer. Al vanaf 2014 is hij de publieksopwarmer voor alle shows van Arjen Lubach. Hij zorgt ervoor dat het publiek helemaal klaar zit voor de opname. Arjen zei over Wouter: ‘Wie Wouter ziet spelen, komt gegarandeerd vrolijker thuis dan hij wegging…. tenzij je auto tijdens de show gestolen is natuurlijk.’ Voor de ochtendshow van Q-Music maakt Wouter samen met Edo Berger al sinds 2016 de Q-Musical. Elk onderwerp groot of klein, wordt door hen voorzien van grappen en parodieliedjes en gepresenteerd als mini-musical. Bij DJ Michiel Veenstra op het alternatieve station Kink bespreekt Wouter elke vrijdagmorgen in zijn column het nieuws van die week; maatschappelijk betrokken, scherp maar altijd grappig.

In zijn voorstelling STORMBREIN kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn grote passie: grappen maken. Want volgens Wouter is humor de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden. 

Wouter heeft het cabaretvak geleerd van de allerbesten. Het wordt een hele gave, niet te missen show!

Lees hier een interview van Wouter Monden in Trouw

Theaterkrant schreef over ‘Stormbrein’
“Applaus. Meteen valt op hoe ongelooflijk relaxed Wouter Monden het podium op komt wandelen”

“Monden is een uitermate goede verteller (…)”

“(…) je zit echt hard te lachen”

“In de allegorie over hoge pieken en diepe dalen, laat Monden zelfs even de ontroering toe”

www.woutermonden.nl

Kaartprijs inclusief kopje koffie /thee voor aanvang