4 februari 2024 15:00 - 15:45
 Speciaal voor ons kleine publiek vanaf 2 jaar, naar de populaire prentenboeken van Hans de Beer.

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hij voelt zich er veilig en thuis. Op een avond staat er een hele harde wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn vertrouwde poolwereld. Alles is opeens anders. Vreemde groene planten. Bijzondere dieren en geluiden. Lars beleeft een groots avontuur. Maar… hoe komt hij weer thuis? 

In deze, door Theater Stof gespeelde, woordloze, muzikale, fantasierijke en beeldende vertelling komt het verhaal van de kleine ijsbeer op spectaculaire en aandoenlijke manier tot leven.

Met mooie, zachte, handgemaakte stoffen decorstukken, figuren en poppen, waar de kinderen na afloop mee mogen spelen! Ga je mee op reis met Lars, de kleine ijsbeer?

KINDERFEESTJE Vier je kinderfeestje bij deze voorstelling! De jarige krijgt als kadootje een gratis kaartje en een versierde stoel. Wij zorgen voor limonade en wat lekkers. MELD JE AAN via het contactformulier op deze website en geef het aantal personen door, de naam van de jarige en eventuele speciale wensen. Dan maken wij er een feestje van!

Nationale Voorleesdagen voorstelling i.s.m. bibliotheek Dedemsvaart

www.theater-stof.nl

Kaartprijs inclusief consumptie voor aanvang

Ticket Type Price Cart
DE KLEINE IJSBEER 9,00

In winkelmand