7 oktober 2023 21:00 - 23:00

Muziekkenners beschouwen hem als een icoon van de rockmuziek, een legende uit de jaren ‘60 met invloed tot op heden: de Canadese singer-songwriter Neil Young. Miljoenen liefhebbers wereldwijd draaien nog altijd zijn muziek. Everybody knows this is Nowhere (1969), After the Goldrush (1970), Harvest (1972), Tonight’s the Night (1973), American Stars & Bars (1977), Zuma (1975), Decade (1977). Stuk voor stuk toonaangevende albums met wondermooie muziek die nooit gaat vervelen.

De Haagse viermansformatie Neil Young Tribute Band brengt een weergaloze ode aan Young en speelt zijn songs dicht bij het origineel en in al hun verscheidenheid. Ruig elektrisch werk, akoestische ‘country’ en uiteraard ook de mooie kleine solosongs. Ze spelen moeiteloos en met volle overgave Young’s repertoire en weten het publiek in extase mee te slepen.

Met zijn nagenoeg identieke stem kruipt voorman Henri de Vries soepel in de huid van Neil Young: klank en geluid komen verbluffend overeen. Hij krijgt ondersteuning van een geweldige band, met veel samenzang en gevarieerd solowerk. Alles met volle overgave en ‘in de spirit van forever Young’.

Maak je maar klaar voor een nostalgische avond vol spelvreugde, subliem gitaarwerk en geweldige muzikaliteit om nog lang van na te genieten. 

Henri de Vries – zang, After the Goldrush-piano, gitaar, mondharmonica
Gijsbert Diteweg – lapsteel, viool, gitaar 
Danya Plugge – zang, bas 
Bert Fonderie – zang, drums

www.neilyoungtribute.nl

Zaal open 20.00 uur

Ticket Type Price Cart
NEIL YOUNG TRIBUTE BAND 20,00

In winkelmand