20 januari 2024 20:15 - 21:45

LAAT GAAN!

Herkenbare humor, tragiek en meeslepende muzikaliteit.

Na 20 jaar succes met cabaretformatie Vrouw Holland door heel Nederland en ook in de Gashouder, presenteert Gabriëlle Glasbeek haar soloprogramma LAAT GAAN! Samen met gitarist Robert van der Tol vormt ze Glasboer. Gabriëlle neemt zichzelf vol humor, zelfspot, tragiek en meeslepende muzikaliteit onder de loep. Ze deelt hilarische taferelen uit haar eigen leven en maakt de balans op.

Zo halverwege een mooi leven met liefde en ander ongemak, heeft ze eindelijk even tijd voor zichzelf. Denkt ze… Maar er blijken twee vrouwen in haar hoofd te zitten, een extraverte en een introverte. Het zijn oma en moeder, beide dement, beide niet meer levend. Maar wel behoorlijk aanwezig!

Met vooroorlogse filmbeelden uit het familiearchief, verloren mannen en andere dwarszittende types, en ongemakkelijke hilariteit is dit een humoristische, persoonlijke en intieme voorstelling die, volgens de recensie van Jacques d’Ancona, qua energie geen lucht tekort komt!

www.glasboer-muziektheater.nl

Kaartrpijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang

LET OP: deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers hebben bericht gekregen en gekochte kaarten zijn terugbetaald.