11 december 2021 21:00 - 23:00
Soul blues.

LET OP: helaas komt dit concert vanwege de huidige coronamaatregelen te vervallen. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum waarop dit concert alsnog door kan gaan in de Gashouder. Kaarten blijven gewoon geldig.

Mell & Vintage Future is een Nederlands trio dat ‘rootsy’ rhythm ‘n blues en soul speelt. In haar relatief korte carrière viel zangeres Mell direct op tijdens diverse televisie optredens. Haar geweldige stem en talent trokken de aandacht van Vintage Future, producersduo en veteranen in de muziek. Zij herkenden onmiddellijk Mell’s enorme potentie. 
Nico Brandsen (Hammond orgel/voetbas) staat bekend om zijn ‘edgy magic’ op vintage apparatuur. Hij werkte met de grootste Nederlandse artiesten – van Ilse de Lange tot Kane en Jan Akkerman. Ton Dijkman (drums) wordt beschouwd als een van Nederland’s beste muzikanten. Als sessie drummer heeft hij op duizenden platen gespeeld. Al decennia lang is hij de drummer van Nederlandse superster Marco Borsato.

Mell & Vintage Future kwam officieel begin 2016 in beeld. Ze brachten een geweldige serie singles uit, waaronder ‘Call my name’, ‘Central Station’, ‘Forever’ en ‘Willin’. In Mei 2019 verscheen hun succesvolle debuutalbum op cd, vinyl en online (zes miljoen streams and counting…).

Als globale referentie: denk Booker T & The MG’s ontmoet Sly & The Family Stone met een snufje Adele en Janis Joplin. En geloof de ‘hype’…. want dit is echt nieuw en heel speciaal! Op dit moment werken Mell & Vintage Future aan hun tweede album en spelen door het hele land. En in de Gashouder! Mis het niet!

Wat zeggen de deskundigen:

Het heeft een goddelijke groove en die insane goeie stem van Mell is echt niet normaal.(Rob Stenders)
Het is simpelweg fantastisch. Eigenlijk hebben ze alles. (Gerard Ekdom)
Deze muziek waren we helemaal kwijt. Wat geweldig dat jullie er zijn. (Trijntje Oosterhuis)
Wat een weergaloze plaat. Dit zie je toch niet aankomen. (Bart Arens)
De beste zangeres van Nederland. Geen twijfel over mogelijk. (Sanne Hans)
Echt helemaal te gek. (Giel Beelen)

www.mellvintagefuture.nl

Sta concert. Zaal open vanaf 20.00 uur.