29 september 2023 21:00 - 23:00

Mell & Vintage Future is een Nederlands trio dat ‘rootsy’ rhythm ‘n blues en soul speelt. In haar relatief korte carrière viel zangeres Mell op tijdens diverse televisie optredens. Haar geweldige stem en talent trokken de aandacht van Vintage Future, producersduo en veteranen in de muziek. Zij herkenden onmiddellijk Mell’s enorme potentie. 
Nico Brandsen (Hammond orgel/voetbas) staat bekend om zijn ‘edgy magic’ op vintage apparatuur. Hij werkte met de grootste Nederlandse artiesten – van Ilse de Lange tot Kane en Jan Akkerman. Ton Dijkman (drums) wordt beschouwd als een van Nederland’s beste muzikanten. Als sessie drummer heeft hij op duizenden platen gespeeld. Al decennia lang is hij de drummer van Nederlandse superster Marco Borsato.

Mell & Vintage Future kwam officieel begin 2016 in beeld. Ze brachten een geweldige serie singles uit, waaronder ‘Call my name’, ‘Central Station’, ‘Forever’ en ‘Willin’. In Mei 2019 verscheen hun succesvolle debuutalbum op cd, vinyl en online (zes miljoen streams and counting…). . Hun cover van ‘Perfect Day’ staat op de soundtrack van The In Between (Netflix) en ze hebben vier albums uitgebracht, met als laatste ‘Break the Silence’ (2022).

Als globale referentie: denk Booker T & The MG’s ontmoet Sly & The Family Stone met een snufje Adele en Janis Joplin. En geloof de ‘hype’…. want dit is echt nieuw en heel speciaal! Mis het niet!

Wat zeggen de deskundigen:

Een goddelijke groove en die insane goeie stem van Mell is echt niet normaal.(Rob Stenders)
Simpelweg fantastisch. Eigenlijk hebben ze alles. (Gerard Ekdom)
Deze muziek waren we helemaal kwijt. Wat geweldig dat jullie er zijn. (Trijntje Oosterhuis)
Wat een weergaloze plaat. Dit zie je toch niet aankomen. (Bart Arens)
De beste zangeres van Nederland. Geen twijfel over mogelijk. (Sanne Hans)
Echt helemaal te gek. (Giel Beelen)

www.mellvintagefuture.nl

Zaal open vanaf 20.00 uur.

DIT POPPODIUM CONCERT IS UITVERKOCHT. WIL JE OP DE WACHTLIJST? MELD JE DAN AAN VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE.