25 mei 2024 21:00 - 23:00

The Doors Alive uit Engeland wordt door velen gezien als dé nummer één tribute band van de legendarische band The Doors. Met hun muzikale vakmanschap weten ze het publiek akelig dicht bij het origineel te brengen en met hun uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een optreden in de sixties. 

Tijdens de show worden alle grote hits van The Doors gespeeld, zoals ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’, ‘The End’, ‘Love Her Madly’ en ‘Riders On The Storm’, maar ook minder bekende parels uit het oeuvre zoals ‘The Chrystal Ship’ komen aan bod, evenals enkele gedichten van zanger en frontman Jim Morrison.

Doors Alive zanger Mike lijkt met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem sprekend op Jim Morrison in de late jaren ’60 en ademt de beste optredens van Jim (die op 8 december 2023 80 jaar zou zijn geworden) nieuw leven in. Toetsenist Cristian verbaast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid, die de luisteraar terugbrengt naar de onstuimige tijd van de flower power van weleer. Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. 

Met uitverkochte zalen en ademloos publiek over de hele wereld, bewijst The Doors Alive dat ze de magie van The Doors levend weten te houden. De erfenis van Jim Morrison en zijn band is tijdloos en wordt door The Doors Alive op een indrukwekkende manier geëerd. Dit is echt een unieke ervaring die je niet wilt en mag missen! 

LET OP: locatie De Baron, Julianastraat 54, Dedemsvaart

STA concert. Zaal open 20.00 uur

www.thedoorsalive.co.uk

Ticket Type Price Cart
THE DOORS ALIVE (UK) 27,50

In winkelmand