11 november 2023 20:15 - 21:45

DE KRINGLOPER try out

Verrassend scherpe verhalen die druipen van cynisme en zelfspot.

Met het talent van Chris Verlaan zit het wel snor: hij won glansrijk zowel de jury- als publieksprijs van Cameretten 2018.

Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw. Een boosaardige asielkat in huis. Theaterpubliek dat een praatje wil maken in de foyer. Het leven van de autistische data-analist Chris Verlaan valt niet mee. Al die prikkels, angsten en sociaal ongemak.

Gelukkig heeft Chris een laatste toevluchtsoord, zijn oase van rust: de kringloopwinkel. Maar ook daar ontkomt hij niet aan levensvraagstukken zoals de voordelen van solo-daten, het juiste moment van valeriaan gebruik, een cursus ‘gepest worden’ en je innerlijke angsthaas omarmen.

Chris neemt je op unieke, droogkomische en hilarisch cynische wijze mee naar zijn wonderlijke kringloopwereld. Een wereld die velen zal verrassen….

De pers over Chris Verlaan:

Theaterparadijs (★★★★★) ‘Chris Verlaan, verrassend scherp met volop zelfspot’

Trouw ‘Origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme.’

Volkskrant ‘Een bijzonder talent.’

Parool ‘Chris Verlaan, een antiheld die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen op de lachspieren werkt.’

Jury Camaretten ”Chris Verlaan lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid.’

www.chrisverlaan.nl

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang