27 januari 2024 20:15 - 22:15
Topontmoeting tussen twee muzikale vrienden.

We nemen een kijkje achter de schermen van de muzikale vriendschap tussen pianist Henk Ruiter (uit Ommen) en sopraan Francis van Broekhuizen. Ze kennen elkaar al meer dan 15 jaar.

Ja, wat krijg je als je de populairste en meest hilarische sopraan combineert met een begenadigd begeleider? Een uiterst vermakelijke muzikale show vol persoonlijke verhalen, hun favoriete muziek en prachtige liedjes. Aan elkaar gesmeed met heel veel humor.

Francis van Broekhuizen werd vooral bekend als opvallende, goedlachse persoonlijkheid in TV programma’s als: De slimste mens, Maestro, De Verraders en diverse talkshows.

Francis is een buitengewoon humoristisch vertelster en ongetwijfeld komen er deze bijzondere avond vele grappige anekdotes voorbij als antwoord op de vragen die Henk, als haar vriend en begeleider, zal stellen. Tel daar fantastische muziek bij op en je hebt een topavond! 

LET OP: deze voorstelling stond aanvankelijk gepland op vrijdag 13 oktober 2023. Kaarten voor die datum zijn ook geldig voor 27 januari 2024.
DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT
WILT U OP DE WACHTLIJST? Vul het contactformulier op deze website in en vermeld uw naam, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten.

francisvanbroekhuizen.nl / henkruiter.com