2 maart 2024 21:00 - 23:00

Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeekast diverse Dutch Blues Awards en prijzen voor beste zanger, beste CD en beste band wordt hij beschouwd als één van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Met die bagage schreef hij zich in voor ‘The Voice Senior 2021’. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond men Phil de terechte winnaar, in, wat de redactie bestempelde als, de sterkste editie van alle jaargangen.

Met onder andere nummers als ‘Tennessee Whiskey’ en ‘When a man loves a woman’ werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers.

Phil Bee brengt je terug naar de 60’s en 70’s en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 17 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst en ondersteund door een super strakke band van Nederlandse topmuzikanten.

Phil Bee ontving eind mei 2023 de Dutch Blues Award voor het beste album van 2022Live at Tivoli Vredenburg! Volkomen terecht. Erg goed album!!

 

 

 

 

 

 

Quotes uit recensies:
“Belachelijk goed gewoon” – Angela Groothuizen
“Wat jammer dat mijn Pa dit nooit heeft mogen horen” – André Hazes
“Phil is het best bewaarde blues geheim van Nederland” – Johan Derksen
“F*cking fantastisch, ongelooflijk goed” – Giel Beelen
“Zomaar uit Nederland onze eigen Phil. Kippenvel” – Jan Donkers

Phil Bee – zang, Guy Smeets – gitaar, Niels van der Steenhoven – gitaar, Pascal Lanslots – toetsen, Marco Oonincx –  bas, Arie Verhaar – drums

LET OP: dit concert stond eerder gepland op 4 maart 2023. Gekochte kaarten blijven geldig.

www.philbee.nl

STA concert. Zaal open 20.00 uur.